Vergaderen in de Achterhoek bij De Eek

Bij De Eek kunt u vergaderen op een unieke locatie in de Achterhoek. In onze vergaderlocatie voor 5-25 personen ervaart u de rust, ruimte en uiteraard onze gastvrijheid. Kom vergaderen in het groen op een inspirerende locatie!

Uitstekende service

Wij verhuren de vergaderlocatie altijd exclusief aan één gezelschap. Hierdoor kunt u ongestoord vergaderen en genieten van optimale privacy. Tijdens de vergadering doen wij er alles aan om u te ondersteunen. Indien u hulp nodig hebt bij de installatie van de laptop of wifi, ook dan helpen wij u graag op weg.

Wilt u tussen de middag even ontspannen onder het genot van een hapje en een drankje? Dan verzorgen wij graag een uitgebreide lunch voor u. Ook is het mogelijk om de vergadering af te sluiten met een gezellige barbecue op onze binnenplaats. In samenwerking met de Keurslager of cateraar verzorgen we een heerlijk diner met verse streekproducten.

Vergaderlocatie nabij Arnhem, Doetinchem en Zutphen

Vergaderlocatie De Eek is gelegen in de driehoek Zutphen, Doetinchem en Arnhem. Binnen 30 minuten staat u in het centrum van deze grote steden. De ideale locatie nabij de grote steden waar u in alle rust kunt vergaderen.

De rustige ligging biedt tevens de mogelijkheid om de vergadering te onderbreken met een groepsactiviteit en de omgeving te ontdekken. Maak bijvoorbeeld een Solex-tour door de omgeving, ga schapen drijven of maak een rustige wandeling langs de IJssel. In het kader van teambuilding zijn er vele activiteiten mogelijk.

Wat onze gasten zeggen:

We hebben erg genoten van ons verblijf in De Eek. De heerlijke, ruime woonkamer met veel daglicht en openslaande deuren, is een prima werkruimte waar we zakelijk serieus én sociaal ontspannen prima hebben gecombineerd. Zeer gastvrije ontvangst die op een prettige manier aanwezig is. Prima catering en goede faciliteiten. Een fijn ‘huis’ voor zakelijk vergaderen en familiair samenzijn.

Helmuth Stoop
Twynstra Gudde

Meer informatie of passende offerte

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij ondersteunen u graag bij het organiseren van een vergadering in de Achterhoek.

Graag tot ziens in de Achterhoek!

De Eek in het kort

Geniet van onze 5-sterren gastvrijheid, de luxe faciliteiten en het prachtige landschap tijdens uw verblijf op onze vergaderlocatie in de Achterhoek!

Vergaderen in het groen

Geniet van de rust en de ruimte midden in de natuur. Bij De Eek kunt u ongestoord vergaderen in een ontspannen setting. Ervaar de stilte in de Achterhoek!

Volledig ontzorgd

Op onze locatie zijn alle mogelijke faciliteiten aanwezig of in te richten. In overleg met u stellen wij een programma samen dat bij uw wensen past. Eten, drinken, activiteiten en overnachting, wij regelen het.

Een moment van ontspanning

Maak een mooie wandeling door de natuur om even te ontspannen, pak de fiets en ontdek de omgeving of vraag naar de vele mogelijkheden voor groepsactiviteiten. Een aangename onderbreking van een succesvolle vergadersessie!

groepen
groepen
groepen

Wat een top accommodatie is dit! Werkelijk alles is tiptop voor elkaar.Familie Pietersz

google logo

4,7 / 5

(54 reviews)
zoover logo

9.2