Overnachten in de Achterhoek bij De Eek

De Eek biedt diverse mogelijkheden wanneer u wilt overnachten in de Achterhoek. Ontdek de mogelijkheden voor een verblijf met groepen tot 20 personen in de luxe groepsaccommodatie. Bij De Eek geniet u van de rust, ruimte, privacy en de schoonheid van de Achterhoek.

Een accommodatie met vele mogelijkheden

Bij De Eek kunt u niet alleen overnachten, ook is het mogelijk te vergaderen in het groen. In en om de boerderij zijn voldoende plekken om rustig te vergaderen, of u nu in een huiselijke setting in de woonkamer wilt vergaderen, of in alle rust in de tuin of patio, alles is mogelijk. Goed om te weten, wanneer u gebruik maakt van de vergaderlocatie van De Eek huurt u alle ruimtes altijd exclusief voor uw gezelschap. Optimale privacy tijdens een vergadering in het groen. Maak gebruik van de zakelijke arrangementen en laat u verrassen door een (h)eerlijk lunch bereid met streekproducten of een uitgebreide BBQ op de Binnenplaats.

Zin in een leuke groepsactiviteit tijdens uw verblijf bij De Eek? Samen met onze partners bieden we leuke, ontspannende, of juist sportieve activiteiten aan. Ontdek schapen drijven of verken de omgeving op een Solex, Tuk Tuk of maak een wandeling of fietstocht door de natuur. 

Lees minder

Genieten in een prachtige omgeving

Kom tot rust en geniet van al het groen

Genieten in een prachtige omgeving

Kom tot rust en geniet van al het groen

De Eek in het kort

Geniet van onze 5-sterren gastvrijheid, de luxe faciliteiten en het prachtige landschap tijdens uw verblijf bij De Eek in de Achterhoek!

Overnachten in een IJsselhoeve

De Eek is gesitueerd in een monumentale IJsselhoeve waarbij de karakteristieke elementen bewaard zijn gebleven. In de riante tuin met boomgaard komt u helemaal tot rust en kunnen de kinderen heerlijk spelen.

Ondek de Achterhoek

De Eek is gelegen op de grens van de Achterhoek en de Posbank op de Veluwe, een prachtige plek met vele mogelijkheden voor een dagje uit. Ga ontspannen in de natuur, maak culturele uitstapjes naar historische steden, of bezoek een kasteel. In de Achterhoek kan het allemaal.

5 sterren gastvrijheid

Onze gastvrijheid gaat net een stap verder. Wij helpen u graag bij het organiseren van een familieweekend, vergadering of trouwdag en kunnen u helemaal ontzorgen. Van catering tot groepsactiviteit, samen met onze partners nemen wij alle zorgen uit handen.

groepen
groepen
groepen

Wat een top accommodatie is dit! Werkelijk alles is tiptop voor elkaar.Familie Pietersz

google logo

4,7 / 5

(54 reviews)
zoover logo

9.2