Eten, drinken en boodschappen doen

Bij een prettige vakantie hoort lekker eten en drinken. De grote keuken in de groepsaccommodatie is geschikt om maaltijden voor grote gezelschappen te bereiden. De keuken is van alle gemakken voorzien.

Altijd bbq-weer op onze overdekte binnenplaats

Op onze deels overkapte, omsloten binnenplaats kunt u altijd heerlijk buiten zitten en barbecueën, ongeacht de weersomstandigheden! Op de Binnenplaats is een open haard en er is een Weber BBQ beschikbaar. Barbecuepakketten kunt u laten bezorgen, onder andere door:

Boodschappen doen in Steenderen

  • Coop Aalderink in Steenderen
  • Markt- elke vrijdagmiddag met o.a.: Chinees/Indisch eten, een visboer, een kaasboer, een slager, een groenteman en een bloemenhandel.

Albert Hein en Aldi vindt u in Doesburg

Boerderijwinkels

Laat u de maaltijd liever verzorgen en bezorgen?

Het gemak van lekker ‘thuis’ eten, gecombineerd met de luxe van niet zelf te hoeven koken.
Wij adviseren onze lokale cateraars, die met zorg en kwaliteit graag uw ontbijt, lunch, soepbuffet, koud en warm buffet, rijsttafels, barbecuepakket of een picknickmand voor u verzorgen:

Uit eten in de Achterhoek

Wilt u met uw gezelschap lekker uit eten? Van eenvoudige maaltijden tot haute cuisine, u vindt het allemaal in de Achterhoek! In de omgeving van groepsaccommodatie De Eek adviseren wij:

De Eek in het kort

Geniet van onze 5-sterren gastvrijheid, de luxe faciliteiten en het prachtige landschap tijdens uw verblijf bij De Eek in de Achterhoek!

Overnachten in een IJsselhoeve

De Eek is gesitueerd in een monumentale IJsselhoeve waarbij de karakteristieke elementen bewaard zijn gebleven. In de riante tuin met boomgaard komt u helemaal tot rust en kunnen de kinderen heerlijk spelen.

Ondek de Achterhoek

De Eek is gelegen op de grens van de Achterhoek en de Posbank op de Veluwe, een prachtige plek met vele mogelijkheden voor een dagje uit. Ga ontspannen in de natuur, maak culturele uitstapjes naar historische steden, of bezoek een kasteel. In de Achterhoek kan het allemaal.

5 sterren gastvrijheid

Onze gastvrijheid gaat net een stap verder. Wij helpen u graag bij het organiseren van een familieweekend, vergadering of trouwdag en kunnen u helemaal ontzorgen. Van catering tot groepsactiviteit, samen met onze partners nemen wij alle zorgen uit handen.

groepen
groepen
groepen

Wat een top accommodatie is dit! Werkelijk alles is tiptop voor elkaar.Familie Pietersz

google logo

4,7 / 5

(54 reviews)
zoover logo

9.2