Bijzondere vergaderlocatie in de Achterhoek

Kom vergaderen op onze bijzondere vergaderlocatie en ervaar de rust, ruimte en privacy in de Achterhoek. Bij De Eek kunt u vergaderen in een ontspannen setting. Onze monumentale boerderij is gelegen in een natuurrijke omgeving en beschikt over een riante tuin. Bij mooi weer is het mogelijk om buiten in de tuin of de semi-overdekte binnenplaats te vergaderen. Een inspirerende vergaderlocatie in de Achterhoek!

Dat maakt ons bijzonder:

  • Gelegen in een groene omgeving
  • Monumentale boerderij met riante tuin
  • Sfeervol ingerichte vergaderruimte binnen of buiten
  • Exclusieve verhuur voor optimale privacy
  • Binnenplaats met barbecue
  • Catering en groepsactiviteiten mogelijk
  • Overnachten in luxe slaapkamers
  • Wij ontzorgen!

Inspiratie op locatie bij De Eek

Onze rustige vergaderlocatie biedt alle ruimte om inspiratie op locatie op te doen. De perfecte locatie voor een heisessie, training of om de teambuilding te versterken. Onze bijzondere vergaderlocatie verhuren we altijd exclusief aan één gezelschap zodat u optimale privacy kunt ervaren. Wij zorgen dat het u aan niets ontbreekt zodat u ongestoord kunt vergaderen.

Vergaderen zonder zorgen

Het is mogelijk om de vergaderlocatie te huren en zelf een maaltijd te bereiden in de professionele keuken, maar wilt u graag ontzorgd worden dan helpen wij u graag. In overleg verzorgen wij een uitgebreide lunch of barbecue.
Wij werken samen met diverse cateraars in de omgeving. Of u nu graag een uitgebreid buffet wenst of een 3-gangenmaaltijd, wij brengen u graag in contact met een partner die dit voor u kan realiseren.
Vergaderlocatie De Eek is standaard voorzien van vergaderfaciliteiten zoals een beamer en flipover. In overleg zorgen wij dat alles voor u klaarstaat en indien gewenst helpen we bij het aansluiten van de apparatuur op uw laptop. Dat noemen wij ontzorgen!

Teambuilding en ontspanning

Een activiteit kan zorgen voor ontspanning, teambuilding en verfrissende ideeën. Samen met onze partners bieden we diverse groepsactiviteiten. Of u nu de omgeving wilt ontdekken op een solex of in een oude eend, een sportief spel wilt spelen of een ontspannen wandeling langs de IJssel wilt maken, (bijna) alles is mogelijk.

Meer informatie of vrijblijvende offerte

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op. Wij nemen graag uw wensen door om een passende en vrijblijvende offerte voor u samen te stellen.

De Eek in het kort

Geniet van onze 5-sterren gastvrijheid, de luxe faciliteiten en het prachtige landschap tijdens uw verblijf op onze vergaderlocatie in de Achterhoek!

Vergaderen in het groen

Geniet van de rust en de ruimte midden in de natuur. Bij De Eek kunt u ongestoord vergaderen in een ontspannen setting. Ervaar de stilte in de Achterhoek!

Volledig ontzorgd

Op onze locatie zijn alle mogelijke faciliteiten aanwezig of in te richten. In overleg met u stellen wij een programma samen dat bij uw wensen past. Eten, drinken, activiteiten en overnachting, wij regelen het.

Een moment van ontspanning

Maak een mooie wandeling door de natuur om even te ontspannen, pak de fiets en ontdek de omgeving of vraag naar de vele mogelijkheden voor groepsactiviteiten. Een aangename onderbreking van een succesvolle vergadersessie!

groepen
groepen
groepen

Wat een top accommodatie is dit! Werkelijk alles is tiptop voor elkaar.Familie Pietersz

google logo

4,7 / 5

(54 reviews)
zoover logo

9.2