Teambuiling en pauze-activiteiten

In samenwerking met gespecialiseerde bedrijven en onder begeleiding van professionele instructeurs bieden wij een scala aan activiteiten voor teambuilding en ontspanning. Bijvoorbeeld:

Schapendrijven

Op ons eigen terrein gaat u met de schapen aan het werk. Na een demonstratie met de honden is het uw beurt. Een prima gelegenheid om de 'teamspirit' binnen een team te versterken en een onvergetelijke ervaring!

Hondenspiegelen

Hondenspiegelen is een bijzondere activiteit waarbij u de kans krijgt om, via het gedrag dat u oproept bij een hond, een heldere kijk te krijgen op uw eigen gedrag. Wilt u op een buitengewoon originele manier inzicht krijgen in uw persoonlijke effectiviteit ? Of wilt u uw relaties een buitengewoon bijzondere belevenis aanbieden? Of wilt u een heerlijk ontspannen uitje met uw collega's in de buitenlucht? Kijk dan eens onder goede en vooral professionele begeleiding in de Hondenspiegel !

Roofvogels

Onder begeleiding van topvalkeniers gaat u aan het werk met verschillende roofvogels. Thema's die aan de orde zullen komen zijn: communicatie, samenwerken, leiding geven, creativiteit, inventiviteit en inschattingsvermogen.

Paardencoaching

Het paard reflecteert perfect het menselijk gedrag en kan op deze manier confronterend en direct behulpzaam zijn. Personal coaching, zelfmanagement, zelfkennis en zelfontwikkeling om hierdoor beter op het werk of in een team te kunnen functioneren. Paardencoaching wordt ook ingezet bij persoonlijke ontwikkelingstrajecten en teamdevelopment processen.

Paardenmennen

Onder leiding van topkoetsiers worden tweespan paarden of meerdere aanspanningen ingezet als reflectie- en teambuildingsinstrument. Het span paarden fungeert daarbij als spiegel en indicator van het innerlijk van elke deelnemer en de kwaliteit van samenwerken van het team. Door de interactie met koetsiers en paarden ontstaan nieuwe inzichten over uzelf en het team.

Klankschalen en Didgeridoos

Het doel van deze bijzondere groepsactiviteit is om deelnemers op een ontspannen manier tot elkaar te laten komen. Door middel van en unieke beleving zal de onderlinge verbondenheid aan den lijve gevoeld worden.

Ontspannende activiteiten, pauze-activiteit

Na een intensieve vergadering is het heerlijk om even naar buiten te gaan en de zinnen te verzetten. Deze ontspannende activiteiten bieden wij zelf en in samenwerking met Freewheel aan. Bijvoorbeeld: - De omgeving verkennen per Solex, Tuk Tuk , Tandemfiets of Swing - Even in beweging tijdens een potje voetbal, volleybal, basketbal of tafeltennis op eigen terrein - Rondje Klootschieten, in de directe omgeving van De Eek - Favoriet onder jong en oud: skelterrace - Wandelarrangement rond Bronkhorst of Kasteel Hackfort - Even het water op met de kano - Forellen vissen bij Forellenvijver Breukink

Excursies met een verhaal naar:

De Eek in het kort

Geniet van onze 5-sterren gastvrijheid, de luxe faciliteiten en het prachtige landschap tijdens uw verblijf op onze vergaderlocatie in de Achterhoek!

Vergaderen in het groen

Geniet van de rust en de ruimte midden in de natuur. Bij De Eek kunt u ongestoord vergaderen in een ontspannen setting. Ervaar de stilte in de Achterhoek!

Vergaderen & overnachten

Na een lange vergadering nog naar huis rijden is niet nodig. Indien gewenst kunt u overnachten in de luxe slaapkamers. Wij zorgen dat er de volgende ochtend een heerlijk ontbijt voor u klaarstaat om de dag weer goed te beginnen.

Een moment van ontspanning

Maak een mooie wandeling door de natuur om even te ontspannen, pak de fiets en ontdek de omgeving of vraag naar de vele mogelijkheden voor groepsactiviteiten. Een aangename onderbreking van een succesvolle vergadersessie!

groepen
groepen
groepen

De Eek is een uitstekend voorbeeld van goed gastheerschap. Echt Achterhoekse gastvrijheid.Marian Zuidveld, Aviko:

google logo

4,7 / 5

(54 reviews)
zoover logo