Ontdek de omgeving van De Eek

De Eek is een perfecte uitvalsbasis voor uitstapjes naar natuur en cultuur. De Eek is centraal gelegen in de IJsselvallei, tussen de Hanzesteden Doesburg en Zutphen, Nationaal Park Hoge Veluwe en Achterhoek. U kunt letterlijk alle kanten op voor dagjes uit!

Wandelen, fietsen, ATB of motortoertocht?

De Eek is ideaal voor groepen die willen wandelen of toertochten willen maken met fiets, motor, ATB of racefiets. Vanuit De Eek ben je zo op de Posbank, de Veluwe en in de Achterhoek. In de grote bijgebouwen staat uw tweewieler droog en veilig. Er is voldoende ruimte en gelegenheid om motor- of fietskleding uit te hangen. Fietsen zijn te huur op onze locatie

Dagje stad?

Wilt u een dagje naar de stad, om cultuur te snuiven of te winkelen? De Hanzesteden Doesburg en Zutphen zijn prima per fiets bereikbaar. Het kleinste stadje van Nederland Bronkhorst vindt u op 4 km afstand van De Eek! Iets verder weg (circa 30 km) ligt Arnhem, met o.a. het Openluchtmuseum en Burgers Zoo.

Excursies, musea of workshops

In de accommodatie hebben wij een actueel overzicht van de activiteiten die lokaal en regionaal georganiseerd worden. Deze folders zijn gratis beschikbaar voor onze gasten. Helga en Helmig geven u desgewenst ook graag een persoonlijk advies.

Fiets- en wandelroutes vanaf de groepsaccommodatie

Meer informatie over wandelroutes, fietsroutes, excursies en workshops vindt u in onze uitgebreide folderkast in de accommodatie. Daar vindt u ook routekaarten.

Wat een top accommodatie is dit! Werkelijk alles is tiptop voor elkaar.Familie Pietersz

google logo

4,7 / 5

(54 reviews)
zoover logo

9.2