Trouwen in een landelijke omgeving

Wil je trouwen midden in de natuur, in de tuin of boomgaard van de monumentale boerderij of misschien wel tussen de pony’s en geitjes? Op het eigen terrein van voormalig boerderij De Eek en in de directe omgeving zijn er talrijke mooie en unieke plekjes om in een landelijke sfeer elkaar het ja-woord te geven.

Fotogenieke trouwlocatie

De Eek is een prachtig decor voor originele trouwfoto’s. Afhankelijk van het seizoen kleuren de uitgestrekte akkers rondom de boerderij groen van het gras, geel van het koolzaad of goudgeel van het graan. De boerderij met haar authentieke en karakteristieke details vormen een prachtige achtergrond voor bijzondere trouwfoto’s.

Trouwen in Bronkhorst?

Op enkele kilometers afstand van De Eek vindt u Bronkhorst, het kleinste stadje van Nederland. Dit middeleeuwse plaatsje is een bezoek meer dan waard. De prachtige kapel van Bronkhorst is ook beschikbaar voor uw trouwdienst. Een wandeling door Bronkhorst is een leuk uitstapje voor de bruiloftsgasten en een mooie plek voor de trouwfoto’s.

Neem contact op

De Eek in het kort

Geef elkaar het ja-woord op een unieke locatie en geniet van onze 5-sterren gastvrijheid, de luxe faciliteiten en het prachtige landschap.

Bijzondere trouwlocatie

Bij de Eek kunt u elkaar het ja-woord geven in onze monumentale boerderij of in de riante tuin. Wilt u liever trouwen in een idyllische kapel, dan kunnen we u Bronkhorst aanraden.

Trouw- en feestlocatie onder één dak

Bij De Eek kunt u elkaar het ja-woord geven, om vervolgens samen te proosten, te dineren en te feesten. Alles onder één dak. Goed om te weten, wanneer u gebruik maakt van de trouwlocatie van De Eek huurt u de gehele locatie altijd exclusief voor uw gezelschap. Optimale privacy in het groen!

Comfortabele slaapkamers

Na de bruiloft nog naar huis rijden is niet nodig. Indien gewenst kunt u met 20 personen overnachten in de luxe slaapkamers. Wij kunnen de volgende ochtend een heerlijk ontbijt verzorgen om de dag weer goed te beginnen.

groepen
groepen
groepen

Wij, maar ook onze gasten, hebben een onvergetelijke dag beleefd op het romantische landgoedFamilie van der Hoek

google logo

4,7 / 5

(54 reviews)
zoover logo