Ervaringen van onze 'trouwgasten'

Hieronder leest u de ervaringen van onze bruiloftsgasten, die eerder hun bruiloft of huwelijksfeest op De Eek vierden.

Willem en Lenie Hol over bruiloft Richard en Steffie

Heel hartelijk dank voor ons geweldig verblijf op deze prachtige locatie. Wij Willem en Lenie Hol, hebben genoten van de bruiloft van onze dochter Steffie met Richard. De naaste familie en vrienden konden gebruik maken van jullie fantastische accommodatie. Mooie badkamer geschikt voor invaliden en kamers met prachtig uitzicht. Wat boften we met het weer! Even een spatje regen, heel veel zon en toch niet te warm. Dank jullie wel voor alles en succes voor jullie ! 

Gerald en Wendy

Ontzettend bedankt voor de gezellige tijd en alle hulp die we daar bij hebben gehad. We hadden ons geen betere locatie kunnen wensen voor onze trouwdag. We hebben een fantastische bruiloft gehad, door iedereen en jullie gastvrijheid, Bedankt

Andries en Gerdien namens alle families en het bruidspaar Koen en Leleane

De bruiloft hier op de Eek was fantastisch! De locatie, de kamers, de kindvriendelijke omgeving....... in één woord super !! Hartelijk dank van ons allemaal ! 

Matthijs Kloosterboer en Anne Petrie

Wat een geweldig huwelijksweekend hebben we gehad zeg. Werkelijk onvergetelijk. Alles klopte en vanaf de eerste ontmoeting met Helmig en Helga tot na het feest was de communicatie erg plezierig en duidelijk. Ondanks het feit dat we uiteindelijk bijna 160 man op het feest hebben gehad, hebben jullie gefaciliteerd waar dat nodig was. Daardoor verliep alles vlekkeloos en konden wij als bruidspaar genieten van elk moment van de dag. De prachtige verbouwde boerderij gaf plaats voor zowel de receptie, het diner als het avondfeest. Daarnaast hebben onze jongens zich onzettend vermaakt op de trampoline en met de skelters. De aangrenzende slaapaccomodatie is geweldig en heel relaxed. Groot, schoon en van alle gemakken voorzien. Uitstekend om daar met 20 man te verblijven. Omdat het vrij is gelegen met uitkijk over de velden, hebben we echt het gevoel gehad er even helemaal uit te zijn geweest. Beste Helmig en Helga, heel erg bedankt voor jullie gastvrijheid en als wij weer in Steenderen zijn, komen we graag nog eens bij jullie aan om weer even bij te praten. Lieve groet Matthijs, Anne, Willem en Berend.

Jaap en Hermien Buizer-van Beek

We hadden de accommodatie geboekt voor onze bruiloft en hebben twee nachten doorgebracht in De Eek. De deel en binnenplaats zijn prachtig, de groepsaccommodatie is netjes, ruim, goed verzorgd, kindvriendelijk (oa traphekjes) en heeft goede bedden. De badkamers zijn ruim, netjes en schoon. De eigenaren denken goed mee met wat je wensen zijn (ivm de receptie, ceremonie e.d.) zonder teveel 'zichtbaar' te zijn waardoor je echt het idee hebt alles voor jezelf te hebben. Wbt de bruiloft is het niet 'all-in' maar dat zochten we ook niet. Het geeft je de vrijheid om alles zelf in te richten en te regelen als je zelf wel. Wel zijn er aardig wat voorzieningen ter plaatse en mee te huren. De eigenaren kennen ook veel adresjes om eea te regelen. We hebben geweldige dagen gehad, echt een aanrader. Helemaal als je een landelijke bruiloftslocatie zoekt.

Familie van der Hoek-Steenbergen

Onze trouwdag op De Eek was volmaakt. Niet alleen hadden we geluk met het stralende zomerweer, maar ook met alle hulp die we die dag hebben gekregen. Helmig en Helga waren ongelooflijk gastvrij en schoten te hulp waar nodig was. Het was niet moeilijk voor de fotograaf om een geschikte plaats te vinden voor de foto-shoot, omdat de hele locatie en omgeving betoverend is. Ook de kinderen hebben zich vermaakt op de trampoline en bij de geitjes in de boomgaard. ‘s avonds werd de deel prachtig verlicht met de zelf meegebrachte lampen en ging het feest binnen verder met onze huis band. Wij, maar ook onze gasten, hebben een onvergetelijke dag beleefd op het romantische landgoed van Groepsaccommodatie De Eek.

Neem contact op

De Eek in het kort

Geef elkaar het ja-woord op een unieke locatie en geniet van onze 5-sterren gastvrijheid, de luxe faciliteiten en het prachtige landschap.

Bijzondere trouwlocatie

Bij de Eek kunt u elkaar het ja-woord geven in onze monumentale boerderij of in de riante tuin. Wilt u liever trouwen in een idyllische kapel, dan kunnen we u Bronkhorst aanraden.

Trouw- en feestlocatie onder één dak

Bij De Eek kunt u elkaar het ja-woord geven, om vervolgens samen te proosten, te dineren en te feesten. Alles onder één dak. Goed om te weten, wanneer u gebruik maakt van de trouwlocatie van De Eek huurt u de gehele locatie altijd exclusief voor uw gezelschap. Optimale privacy in het groen!

Comfortabele slaapkamers

Na de bruiloft nog naar huis rijden is niet nodig. Indien gewenst kunt u met 20 personen overnachten in de luxe slaapkamers. Wij kunnen de volgende ochtend een heerlijk ontbijt verzorgen om de dag weer goed te beginnen.

groepen
groepen
groepen

Wij, maar ook onze gasten, hebben een onvergetelijke dag beleefd op het romantische landgoedFamilie van der Hoek

google logo

4,7 / 5

(54 reviews)
zoover logo