Wilt u een heidag organiseren?

De Eek is een unieke locatie om uw heidag of heisessie te organiseren. Gelegen in het buitengebied van Steenderen, in de Achterhoek, biedt De Eek alle rust en ruimte om samen ongestoord te overleggen, vergaderen of brainstormen. Dit kan zowel binnen als buiten.

Alle ingrediënten voor een succesvol heidag

Voor een succesvolle heidag zijn een aantal ingrediënten van essentieel belang. Ten eerste moet de locatie goed zijn. Zo moeten deelnemers aan de heidag ongestoord kunnen brainstormen en het hoofd vrij kunnen maken wanneer dat nodig is. Even de benen strekken, een frisse neus halen door een wandelingetje maken of ontspannen kunnen zitten, zorgen ervoor dat de deelnemers fris en gemotiveerd blijven. Daarnaast moeten de aanwezige faciliteiten, technische ondersteuning, het eten en drinken de heidag goed geregeld zijn zodat de deelnemers zich hier niet druk om hoeven te maken. Bij De Eek weten we hier alles van en kunnen wij u de unieke locatie bieden om van uw heidag een succes te maken.

Mogelijkheden heidag locatie

Bij De Eek kunt u zowel binnen als buiten uw heidag organiseren. Zo kunt u zelf kiezen welke opzet het beste bij uw doelstellingen past. Om u een goed beeld te geven van de diverse mogelijkheden, zetten wij ze even voor u op een rij.

De Vergaderzaal: vergaderruimte tot 20 personen

In onze zeer ruime vergaderzaal is plaats voor groepen tot 20 personen. Deze vergaderruimte is tevens voorzien van comfortabele zithoeken en een zeer goed uitgeruste keuken. Wij bieden u de keuze om zelf, samen met uw deelnemers, uw lunch of diner te bereiden of de catering door ons te laten verzorgen. Het is maar net wat u prettig vindt en bij de setting past.

Opstelling vergaderruimte Wij hebben de mogelijkheid om de vergaderzaal in drie opstellingen in te delen:

 • Carré-vorm (max. 15 personen)
 • U-vorm (max. 18 personen)
 • Theateropstelling (max. 20 personen)

De Binnenplaats: besprekingen in de buitenlucht

Bij De Eek bieden wij u ook de mogelijkheid om buiten te vergaderen. Op onze deels overkapte binnenplaats van 180 m2, kunt u bij de meeste weersomstandigheden ongestoord overleggen. Voor informeel overleg, een lekkere lunch of gewoon om even te pauzeren tijdens de heidag is dit een zeer gewaardeerde plek. De Binnenplaats biedt ruimte aan 20-50 personen.

Arrangementen en tarieven vergaderlocatie

De Eek biedt verschillende arrangementen en tarieven voor het gebruik van onze heidag locatie. Een aantal standaard faciliteiten zijn bij de prijs inbegrepen. Daarnaast zijn er nog een tweetal extra faciliteiten die aanvullend kunnen worden afgenomen. Zowel de standaard als extra faciliteiten staan onderstaand beschreven. Standaard faciliteiten vergaderruimtes (bij prijs inbegrepen) Inbegrepen bij de huur van onze heidag locatie, voor alle arrangementen:

 • ruime parkeergelegenheid
 • gebruik van flip-over
 • flatscreen televisie met dvd-speler
 • draadloos internet
 • pen en papier voor het maken van aantekeningen voor elke deelnemer

Extra faciliteiten vergaderruimtes (niet bij prijs inbegrepen)

 • Beamer met scherm en een laptop.
 • Audio, geluidsinstallaties

Ontspannende onderbreking heidag

Wilt u uw heidag onderbreken met een ontspannende activiteit? Dat kan! De mooie omgeving van onze locatie in de Achterhoek leent zich daar prima voor. Om u een beeld te geven van wat wij u zoal kunnen bieden, hebben wij een aantal mogelijkheden voor u op een rij gezet:

 • De omgeving verkennen per Solex, Tuk Tuk , Tandemfiets of Swing
 • Rondje Klootschieten, in de directe omgeving van De Eek
 • Wandelarrangement rond Bronkhorst of Kasteel Hackfort
 • Excursies met een verhaal:

Heeft u andere wensen, vraag het ons gerust. Onze mogelijkheden zijn divers.

Eten en drinken tijdens heidag

Lekker eten en drinken mag natuurlijk niet ontbreken tijdens een heidag. Hoe u dit het liefste invult, bepaalt u zelf. U kunt hierbij gebruik maken van onze aanwezige faciliteiten zoals een eigen keuken, een BBQ of een koud en wam buffet. Dit kan buiten, op de Binnenplaats of op de Deel. Ook staat het u vrij om elders op locatie samen iets te gaan eten en drinken. De keuze is aan u en wij helpen u graag daarbij.

De Eek in het kort

Geniet van onze 5-sterren gastvrijheid, de luxe faciliteiten en het prachtige landschap tijdens uw verblijf op onze vergaderlocatie in de Achterhoek!

Vergaderen in het groen

Geniet van de rust en de ruimte midden in de natuur. Bij De Eek kunt u ongestoord vergaderen in een ontspannen setting. Ervaar de stilte in de Achterhoek!

Vergaderen & overnachten

Na een lange vergadering nog naar huis rijden is niet nodig. Indien gewenst kunt u overnachten in de luxe slaapkamers. Wij zorgen dat er de volgende ochtend een heerlijk ontbijt voor u klaarstaat om de dag weer goed te beginnen.

Een moment van ontspanning

Maak een mooie wandeling door de natuur om even te ontspannen, pak de fiets en ontdek de omgeving of vraag naar de vele mogelijkheden voor groepsactiviteiten. Een aangename onderbreking van een succesvolle vergadersessie!

groepen
groepen
groepen

De Eek is een uitstekend voorbeeld van goed gastheerschap. Echt Achterhoekse gastvrijheid.Marian Zuidveld, Aviko:

google logo

4,7 / 5

(54 reviews)
zoover logo